Kreta here we come

Då var de la min tur att få ont i halsen i går kväll, usch å fy! Imorse var det ännu värre men efter två koppar te med honung kändes det mycket bättre och det fick bli vanliga promenad rundan på 5 km :) Dock gick det trögare än vanligt för jag känner mig helt slut i kroppen. Jag som ska jogga ikväll också, jaja jag måste verkligen göra det nu när både jag & Johanna kan såå aa.. Får hoppas att det inte blir värre med halsen, då får jag väl skylla mig själv.

Pratat med mami i telen hela morgonen känns det som, vet inte vad jag skulle göra utan henne vid min sida, min underbara finaste mamma som jag kan prata med om precis allt.

Hit åker vi om cirka 1 1/2 månad dååå :) inte långt kvar alls! woop woop.





:)

18 april är det idag, herregud vad tiden rinner iväg! Jag är så lycklig som det bara går och livet känns helt lovely för tillfället. Jag har världens finaste familj, vänner och pojkvän! Trvis som fisken i vattnet på jobbet och idag har vi bokat resa =D Jaa det kan ju inte bli så mycket bättre, eller? joo självklart är det alltid något som ligger å gnager men försöker bortse ifrån det faktiskt :) Egentligen är dom inte ens värda att tänka på!
Hur som helst har jag vart ledig idag så det blev en snabb tripp för att storhandla mat sedan hem igen och äntligen fått tid att unna mig motion! 2 hela timmars powerwalk, me like! Johanna å jag råkade virra bort oss lite men det gjorde ju ingenting utan det blev ju bara mer träning ;D Imorgon är jag faktiskt också ledig så då blir det plugg hela långa dagen eftersom jag inte hann det idag! Jogga rundan med Johanna på kvällen annars ingenting in planerat, kan inte ta mig någonstans heller dock! Min älskling har äntligen tagit min bil för att fixa avgasröret så jag slipper åka runt som en raggare! Sen ska den besiktas å lagas (inte bara lite fel på den just nu heller) å skatten ska betalas också! Ja där försvann min första lön haha...men sånt e livet, bilen måste ju rulla!
Jaa men detta var väl ett hyffsat intressant inlägg, eller inte =D Nu blir det dusch å sen film me min tobias. PÖSS.

summer


.

Ojojoj vilken hektisk dag! Äntligen har jag satt mig ner med en kopp kaffe för att bara få andas ut. Ställde ingen klocka imorse så att jag skulle få sova ut ordentligt, men det ville inte min lilla vovve så det var bara att kliva upp vid 8! Så jag klädde på mig och gick ut på en långpromenad på 5 km, så himla skönt i solen alltså. Kom hem, satte på en tvättmaskin, fastna i telen med mamma & svärmor i typ en timme, började baka minipizzorna så jag har det gjort, vet ej hur dom blev men nu har jag försökt mitt bästa iaf haha =D Skrivit packlista, börjat packa lite smått, och nu ska jag ge mig på chokladrutorna! Sen är det väl typ bara att börja med middagen direkt efter. Haha rolig dag! Efter middagen ska jag och Johanna ut o springa, aa ni hörde rätt! jag hatar att springa men nu jäklar ska det brännas kalorier! wiihoo.. lär vara ganska slut ikväll sen imorgon är det full rulle igen. Tur att jag fick byta mitt pass idag, hur skulle jag hunnit allt annars? :S Kommer glömma hälften av allt som vi ska ha med oss men jaja, hittar inte min laddare till systemkameran heller, var är den :( Hoppas den kommer fram.
Pap sus & småsyskonen åker till Gran Canaria idag, lyxx. Längtar till Grekland :) Ha en bra dag everyone.
En kollega på jobbet har en liten rottis, åh vad jag blir avis.. Tänk om man hade haft tid att ge tyson en liten lek kompis, underbart det skulle va! men nää det finns inte tid. Innan jag dör ska jag iaf ha gjort det.


tuesday

tjohoo! Tuesday idag då, helt död känner jag mig. igår blev det jobba 13 timmar så var helt slut när jag kom hem.. men upp tidigt imorse igen för att åka in å storhandla. Nu laddar jag med en god kopp kaffe och ska snart åka och jobba igen! Moneymoney come to me. Naaajs! får se om det blir jobb imorgon också, försöker faktiskt att byta den tiden eftersom jag ska baka en massa som vi ska ha med oss upp eftersom daniel blir 18, sen måste jag hinna packa, städa och tvätta också :) vet ej hur jag ska hinna allt men ingenting är omöjligt! Trivs iaf så sjuuukt himla bra på jobbet så jag är superglad över det =D Min vovve har blivit mamma tokig så han lämnar mig inte en sekund och sätter sig i mitt knä så fort jag sätter mig ner, gubben. han är ju inte van att jag e borta såhär, tur att han har svärmor som han blir bortskämd hos. Jag köpte iaf typ 10 olika ben till honom idag så han fick välja ut ett, haha vad glad han blev. Hoppas ni har en bra tisdag och att värmen kommer tillbaka snaart så man slipper frysa såhär mycket!
Torsdag natt så åker VII :D skönt. hajdooo.


jag på g till gördalen förra året, shit vad olik mig jag är idag.

RSS 2.0