pics

Lite försenade pics från ifredags!










onsdag!

Åh vad jobbigt mitt a på tangentbordet har hackat upp sig så varje gång jag ska skriva a måste jag klicka typ tre ggr hahh ;) Fy satan vilken ryggont jag har idag, fattar inte varför! Det var likadant igår men idag är det ännu värre, blä på det. Satt iaf och kikade på resor igår eftersom vi ska åka i juni när jag blir 20, guud så härligt, man längtar ju inte lite till juni just nu :) Så skönt att åka i början av sommaren också för då har man grunden över hela sommaren sen hehe ;) Najs! Vår första sommar i vårt hus med tomt, kommer bli underbart :) Kan inte våren bara bryta ut på riktigt nu så man slipper använda vinterskor/jacka e så less på det! Förstå när asfalten kommer fram så man kan använda riktiga jumpaskor & börja jogga! =D Jag har iaf redan börjat inreda vårigt här inne, e såå kul med förändring :) Blir superfint! E ju tokig i lila men det e inte min man så försöker fixa något som han går med på ;) Kört fast totalt med pluggningen, fy alltså! Jag ska göra hemlabratoruim, a ni hörde rätt.. Vem kommer på de lixom? med röbetor o skit, fattar ingenting... noll intresserad av detta hemska ämne alltså! jaja!!!!! Nu ska jag dricka upp mitt kaffe & gå på promenad med en morgonpigg vovve!

två utslagna underbara killar

.



Fake friends believe in rumors
Real friends believe in their friend

2

De funkar ju inte me lösen? nån som fattar? Har bytt tre ggr nu men de står hela tiden att det är fel? :S

Day 2 today, keep up the good work!!!!!

Ni betyder oerhört mycket för mig. <3

..

Hihi så nu har jag fixat lösen, sköönt :) orkar inte med mer folk som ska försöka förstöra och lägga sig i mitt liv & tobbes liv! Nu är det slut på att lita på folk, dom är aldrig vad man tror ändå.

Jaja, hade prov imorse och det gick faktiskt väldigt bra så det känns skönt :) Bara kämpa på med projektarbetet nu som känns mindre skönt :D Träffade även min fina vän percy en snabbis, tack för att jag har dig <3 Får se om jag kommer blogga så mycket är så less på allt just nu så har ingen lust till nått.. menmen hade bra!

Du är allt för mig.

japp

imorn blir det lösen på bloggen, så bara hojta till om ni vill ha =)

08:49

Morning! Idag är en bra dag, den har knappt börjat än men jag känner på mig att den kommer att bli bra! Ska få träffa min underbara mamma, så klart det den blir bäst. Nu hänger jag som vanligt i soffan med en stor kopp kaffe och nyhetsmorgon på tv, ska snart klä på mig och ge mig ut på långpromenad. Sen ska jag som sagt till mami o sen blir de plugg hela långa dagen fast jag fattar nada så de kommer väl gå sisso ;) känns som att jag skriver samma saker hela tiden men det är så mina dagar ser ut just nu, inget på jobbfronten heller, blir tokig. mååste ha jobb nu, vet inte hur många jag sökt? massor iaf... aja........ Försöker se ljuset i tunneln ändå ;) tur att jag har världens bästa familj, utan er är jag ingenting. <3 


monday

Idag är ingen bra dag alls, mår illa, skakig, okoncentrerad, ont i huvudet, allt på samma gång. Undra vad det kan bero på? Inge kul alls iaf, mådde ju bra imorse och gick promenad som vanligt sen sa det bara smack! usch. Hoppas det blir bättre mot kvällen iaf eftersom älskling o jag ska ha myskväll med tacos och en bra film! Fick inte riktigt tid till det ihelgen, blir aldrig som man planerar känns det som, men lite spontan ska man ju vara, även fast jag hatar det, jag är verkligen en "planerar person".
Någon annan än jag som såg kontoret igår? Trodde det skulle vara jätte roligt, verkade så på reklamen men åter igen så sög det verkligen, inge kul alls.. tycker inte jag iaf, synd! Håller tummarna för min fina vän percy idag, hoppas du klarar det gumman, det är du värd! Jag har snart haft körkort i 1 och ett halvt år, känns verkligen inte så, känns mycket kortare, haha. Kanske för att man fick egen bil mycket senare? ah vet inte =) Pratade me mami nyss o hon å håkan ska åka till gördalen på onsdag, e så himla sugen på att åka med.. men har prov onsdag förmiddag o sen så vill man gärna ha me sig tobbe eller någon vän eftersom det blir lite långdragigt annars =) Får vänta till påsk, är ju faktiskt inte så långt kvar nu!


Annie & jag i påskas!

Saturday

Långprommis med fina carolina nu :) Sen blir det hem & städa, duscha, fixa sig lite och sen får man se vad kvällen har att bjuda på :) Hoppas ni får en bra lördag, det ska jag ha :D PÖSS!




.

Tur att man har en hund som kan väcka en, hade glömt att ställa klockan så vaknade av ty kl 8, skönt :) Nu ska vi ta morgonens långpromenad sen blir det duschen, plugga det sista å sen dra iväg till norrtälje! Ska möta upp emma & gå och kika lite på cervera först innan provet o sådär :) Ikväll blir det middag som tobbes mormor ska bjuda på eftersom vi hjälpte henne att flytta, trevlans! Lugnt för min del så att man är pigg o glad för att troligtvis träffa carolina på lördag :) PUSS!


summer



Saknar sommaren & att va brun!!!!!

:(

Nej men gud vad hemskt, jag blir alldeles tårögd :( Såg precis på facebook att Tysons pappa Fritjof har somnat in för gott.. Bara 5 och ett halvt år gammal.. Lider verkligen med hans mamma Frida. Självklart ska jag tända ett ljus för honom idag! <3 R.I.P

Tysons pappa Fritjof och mamma Tuva! <3

morgonpromenad

Hemma nuu från vanliga morgon promenaden, så himla härligt att solen lyyser också! Skulle kunna gå en runda till, kanske blir till eftermiddan? ;) Nu är det iaf en stor kopp kaffe + frulle och pluggmode som gäller!

Och här har ni mitt underbara monster ;) hahahah vilken bild!

ty

Åh min plutt, han har blivit så himla stor! Hur liten var han inte här lixom!?
Tiden bara rinner iväg, & jag hinner inte med, som jag brukar säga! ;)






.

STORT blä för naturkunskap alltså, varför ska detta vara bra att kunna för? Det bara snurrar i huvudet, usch. Känns som att provet på fredag kommer gå sisso, läser men inget fastnar, säker mycket för att jag inte är ett dugg intresserad av det här heller.. morr! Jaja skönt att ta en timmes promenad iaf, sen blev det en halvtimmes skottning också, hela parkeringen, gång till huset o vedbon hehe, bra träning om inte annat ;D Hade tyson lös hela tiden o det gick så bra så, plötsligt var han bara borta så jag följde hans spår och vart ledde dom? Jo till Annica såklart, skit hund! Han brukar aldrig rymma, antar att han fick tråkigt haha.. plutten. Jag får börja stänga grindarna i fortsättningen helt enkelt.. Hur som så blev det middag hos annica idag för vi ska hjälpa dom me lite saker, skönt så slipper jag tänka ut någon middag :)

giveme giveme!!!


you can if you really want to!

Myys att det kommit så mycket snö! :) Fast att man har lessnat på vintern nu så är det faktiskt ändå ganska mysigt! Sitter i soffan och tar en koppkaffe med min snarkande tyson bredvid mig, som det ska vara alltså! :) Ska sätta igång att plugga nu för har darit mig sen åtta, fy! och sen blir det långpromenad med Sandra och lilla hanna i snöstormen, hoppas att det avtar lite tills dess iaf. Hur ska jag hinna klart med allt plugg innan fredag? Gud vilken panik jag har. Jag fattar inte varför man alltid ska dra ut på allt till sista sekund, mig själv i ett nötskal..

Kan det inte bara bli påsk och gördalen nu!

Jag o carolina förra året.

tuesday 14 feb

Alla hjärtan dagen idag då! ;) Saknar min pojke, tycker han kan ta & komma hem nu! Jag har iaf spenderat dagen med en långpromenad, jätte skönt för nu var det precis en vecka sen sist, ajaj! Sen bara pluggat men det går väl sisso, kan inte koppla av riktigt, har ingen ro i kroppen alls, vad kan det bero på? Jobbigt iaf. Men prov på fredag, så nu måste jag ligga i! Uuuchh.. Fick vg på förra uppsatsen iaf, det var väl bra för att vara detta ämne, usch aldrig mer alltså!!! Har inget vettigt alls att säga idag faktiskt, ingen bra dag för min del, hoppas ni har en mycket bättre :) Men troligtvis blir min bättre mot kvällen ;)

Här kommer lite försenade bilder från i lördags iaf ;) tog inte direkt många men jaja!














<3

Jag älskar dig Tobias!





Ingen får mig
att känna som du
Ingen får mig
att älska som du
Du fyller mina dagar
med hopp och kärlek
Du hjälper mig framåt
när livet vill bakåt


lördag!!!

Godmorning! Eller aa jag har vart uppe sen halv 10 men ändå :) Min karl har åkt ner på isen och jag ligger o myser i soffan framför tvn me min lilla vovve. Hällt i mig två koppar kaffe så nu är det väl dags att kliva upp härifrån och hoppa in i duschen så man blir lite pigg? Japp! Igår var jag bara hemma alldeles själv och tittade på the voice och sen qx galan, tobbe kom väl hem vid halv åtta och gjorde mig sällskap! Tror vi la oss vid 12 så det var ju skönt iaf. Idag står ju percys fest på schemat så ska försöka ladda till det ;)  Tråkigt bara att jag inte kunde fixa löshåret, hade så gärna velat haft det idag så man kunde ha gjort ngt kul me håret, jaja får ha mitt egna korta & tråkiga hår ;)


Tittut!!


Fredag

Kan inte säga att man gör segertåget när man vaknar och termometern står på -18 .. Sen var vedkorgen tom också så bara klä på sig o gå ut & hämta ved också, jippi ? Jaja kunde vart värre än så ;) Precis hällt i mig första koppen kaffe o gosat med min ty, så nu ska jag väl göra något åt mitt hysteriska hår och sen ska jag bege mig mot norrtälje för att träffa percy, handla lite gott dricka tills imorn, sola & handla mat! Hoppas på en lugn kväll ikväll så man är pigg tills imorgon, synd bara att de flesta typ bokat av, trist men jaja! Jag vet att det kommer bli en as kul kväll, träffa massa nytt folk ;D hajdo! P.S Emma är äntligen hemma igen också, saknar dig!


lovely day!



Hoppas på lite tur nu, please!!! Kan inte turen bara få vara med mig idag? Hoooppashoppas. Men ska inställa mig på att ett nej så slipper jag bli så besviken! NU ska jag bli bättre på att blogga, lång paus nu ;) Hunnit mycket idag iaf, åkt bil hela dagen känns det som, less. Trodde aldrig jag skulle ledsna på o köra bil men faktiskt så suger det faktiskt i detta väglag, usch! Galet stressad nu me men slängde in ett litet inlägg iaf :D Bjuder på en pose bild från alldeles nyss också! ;) hehe heeeeeeej.

RSS 2.0