<3

Min framtid, min evighet <3

Ingen kan vara lyckligare än jag är just nu.
Så glad att jag får uppleva hela mitt liv med
dig min underbara älskade Tobias Strandberg.


friday!!

Wihoo uscha så trött jag var när klockan ringde, snooza faktiskt 10 min men sen gick jag  upp & satte på kaffe & tände en brasa :) Mmm vill ha en kopp till men struntar i det för lär dricka ganska mycke idag! Väntar på pärcie nu som kommer om cirka en kvart & då ska vi ge oss ut på långpromenad, såklart tyson oxå :) Skönt att gå med någon istället för själv, blir såå mycke lättare då :) Får se vad dagen & kvällen har att bjuda på, skönt att inte planera saker alltid heller :)

Igår såg vi ÄNTLIGEN på Jägarna 2!!!! Alltsåå vilken enormt bra film, 5 av 5 plus får den av mig! Så sjukt bra skådisar dom är! Men vet inte om den var bättre än ettan, lika bra kanske!? Haha mamma hade hört sin katt leka under sängen inatt men brydde sig inte mer om de, sen imorse när hon gick upp så låg det en död råtta där! HAHa antagligen den som katten lekt med, pjuuh tur att man har hund :D Skulle nog dö lite granna ;D Ska försöka slänga mig på & laga tomtegröt idag också, får se om det finns tid till de :) Hejsvejs!

Jag & percyy nyår 08/09, haha var ett tag sen..=)

torsdag.

Åhh så duktig jag e hehe ;) Promenerat 50 min, skurat, dammat, diskat, dammsugit, putsat alla speglar + dörren & bädat rent ;) Haha men gud så skönt nu när det är klart, rent & fint o det gillas! Nu ska jag snart duscha o vänta på att älskling kommer hem, sen ska vi över till svärföräldrarna & äta fondyyy =) hur gott? Bara ätit det EN gång i mitt liv tidigare så det kommer slinka ner fint i magen ;D Patrik & Johanna kommer också så vi får träffa lilla Ella.. Mys! Imorgon är det redan fredag o snart bara 1 vecka till jul, herreguud snart är detta år förbi också. Så vad har ni för nyårslöften då? Haha jag har inte kommit på nått än, varenda år har man ju typ: Äta nyttigare o gå ner i vikt, men det löftet ska jag inte ha i år för den tanken ska vara med mig ändå ;) Nej men jag vet faktiskt inte, vara lycklig och tänka på allt fint man har istället för att tänka på saker som man inte har? Tänka framåt och inte försöka förändra det förflutna, utan göra det rätta i framtiden istället.. Det kan ju va nått!

Jaja, haha har ni förresten sett nya triss reklamen? Tycker den är så himla skön, så dålig att den blir rolig! haha älskar dragspels solot! =) fattar inte hur man lägger in klipp men här är länken om ni inte sett den ;D

http://www.youtube.com/watch?v=9bZ9PSxSHYY


Du är allt jag har & allt jag ber om! <3

onsdag

Åhh äntligen hemma! Fattar inte vart dagarna tar vägen, känns som att jag knappt hinner någonting! Men skönt att äntligen fått hem tvmöbeln o lite sånt nu iaf, men överlämnar att skruva ihop den till älsklingen hehe ;) Blir nog bäst så, för sist så fick han typ ändå börja om från början när han kom hem, så ska inte ta tag i de där har jag bestämt :) Mitt jävla kort har slutat fungera också, självklart bara för att jag skullle handla så mycket idag, lite halvirriterande! Tur att de flesta kan slå in manuellt, måste beställa nytt kort (IGEN) fattar inte vad jag gör.. Panik inför julklappar också, e ju bara nästa vecka kvar sen är det ju julafton! Så nästa vecka blir det julhandla på högnivå. Imorgon hoppas jag att jag får tid till att promenera, hela veckan har ju snart gått, ajaj sofie!! fan klockan är redan 3, jahapp snart e de dags att börja me middan! Tacopanna blir det idag, guu så gott!
Handlade så att jag kan göra egen tomtegröt nu oxå, hur gott är inte det? Riktigt jul! hejsvejs


:)

Åhh äntligen är min blogg normal igen! Lovely! Så nu kan jag äntligen uppdatera lite om dagarna igen! Idag har mami & mormor varit här o fikat me lussebullar o pepparkakor och kollat in hur vi har fått det i huuset, mys! Sen skulle jag promenera me percy men blev inte så, så istället har jag börjat att laga julskinka :) haha bra utbyte  där..Mums vill ha nu, men får vänta cirka 4-5 timmar på att den ska bli klar, haha surt.. men gott sen ju! De är väl det enda negativa me julen att man faller för alla goda frestelseer.. hmmm! Jaja det får bli som det blir. Nu måste jag elda så det blir lite varmare här inne, gosa me min mysiga hund som ligger bredvid mig också! Förstår inte vad som har hänt, han har blivit så underbart mysig o gosig sen vi flytta, antar att han söker närhet för det är ju en väldig omställning för honom. Men nu ska han hela tiden krypa upp i famnen o gosa, mig gör det ingenting för förut fick man tvinga han till detm så hellre att han är såhär :) Imorgon ska jag & svärmor till norrtan o hämta vår nya tvbänk som jag beställt =) Äntligen! Kommer bli såå fint när den är på plats! Vi får plats med våra filmer om inte annat ;) hejhej.

carro min fina o jag i lördags!! haha!!



!!!!!!!!!!!!!!

Jävla blogg jävel..... allt är åt höger så ser inga kommentarer, statistik o inte va ja själv skriver!!! bra där.. fur fixar man detta?????

.

Sådärja! Hemma igen efter en timmes promenad :) 5:e dagen den här veckan, känns så himla skönt! Jag känner mig iaf mycket, mycket piggare! Även om det är lite jobbigt under tiden man går, så blir man iaf piggare sen ;D Nyttigt att röra på sig, speciellt när man spenderar nästan hela dagarna med att sitta framför datorn o plugga.. Jaja! Nu ska jag slänga i mig lite frulle o sen åka till norrtan för att sola och springa in & kika lite på hm, vill hitta en fin kofta till imorgon (julbord) att ha över mitt linne, får se om det går vägen! Efter det ska jag hem till papi o ta en kaffe, antar att tobbe stannar till där efter jobbet också, sen ska vi bege oss till farmor & farfar på fika, äntligen! Shit vad jag saknat dem. Sen ska vi hem o bara packa, packa, packa! Flyttar ju faktiskt om 2 DAR ;D Får se om vi hinner klart på söndag, eller om det blir måndag :) Längtar. Nej nu har jag inte tid att sitta här.


torsdag

YES ;D MVG blev slutbetyget på detta ämne! Puust, vad skönt! Nya tag nu och börja med nästa ämne, men tydligen skulle nästa inte börja förrän efter jul så blir lite plugg ledigt tills dess! Vad skönt för då har jag ju tid att pyssla i vårt nya hus, hihi! Glad tjej idag iaf, lättad på något sätt. Ska verkligen ta nya tag och tänka på allt postitivt jag faktiskt har, istället för att fokusera på allt negativa. Det blir mitt nyårslöfte! Positiva tankar!!!!

Svärmor har vart här hela morgonen sen 8 och hjälpt mig att packa ner alla grejor i flyttkartonger, så nu är heela köket nerplockat, nästan hela garderoben och typ hela vardagsrummet, så nu är det inte så mycket kvar! Tomt det känns utan tavlor o allt på väggarna.. Nu längtar jag tills nästa veecka. Nej nu ska jag inte sitta här o hecka när jag faktiskt inte behöver, ska vattna alla blommor, tvätta o ta en 5km spåret me tyson! Hoppas ni har en bra dag, det ska jag ha! =D


Myste i mina nya tofflor som jag fick av mami imorse, så ootroligt sköna.



RSS 2.0