the hangover part 2

har inget mer att säga än DÖDS TRÖTT! och har precis asgarvat med min älskling till filmen baksmällan två ;) hahah bäst. Dock inte lika bra som ettan, vilket jag hade hört att den skulle! men ändå awesome! Nu blir de mys o snart sängen för min del, ska upp halv 4 inatt? Kommer antagligen gå i sömnen. Jaaja moneymoney o det gillas! hajdo.



.

Shiit vad trött man kan bli! Tog spåret 5km imorse o sen när jag kom hem åkte vi till norrtan för att tobbe skulle till elgiganten, var där ett tag o sen när vi kom hem igen så gick jag o la mig! Helt sänkt, sov fram tills nu! Inte okej?? Usch vad slut jag är i kroppen, mina benhinnor är inte direkt dom bästa just nu, ajaj vad ont de gör :/ iaf på höger. Nu ska jag börja med middag och sen krypa ner framför tvn o somna i tid! Upp imorgon, ska vara i norrtälje klockan 8! så nu börjar jag äntligen jooobba, får se hur de går hehe ;) Money money iaf och det gillas. Så jag kan köpa lite julklappar till nära o kära sen :) Puss hej..

typ såhär känner jag mig nu.....

Söndag.

Hallojjsan uppe med tuppen en söndag hehe ;) härligt! Tänkte att jag skulle blogga efter frissan i fredags men har inte fattat hut man gör det ifrån mobilen så det gick inte ;p Har inte haft tid & suttit framför datan förrän nu! Har knappt tid nu heller menmen! Blev NÖJD med håret men gjorde inte som jag först hade planerat, för hade ju bara sagt till nettan att jag skule göra en färg slingor först så hon hade inte tid att göra två! Så jag gjorde massa latte slingor istället :) Blev jätte fint men mycket mörkare än planerat för att mitt hår "suger" åt sig så mycket nu när det är så preparerat! Kommer lossna efter några tvättar! Men väldigt skönt att toppa iaf, känns jätte kort nu men det är barabra att få bort allt det slitna! Slänger upp en bild på det imorgon :) Fredagskväll tillbringade vi iaf i Norrtälje med min underbara moster och Janne, även hanna & kandis åkte med! Så vi satt först i deras lägenhet ovanför pubhörnet, jätte fin var den! Så himla fint inredd och dom bor inte ens där :p haha bra där! Sen efter det gick vi till På G och åt en supergod middag, verkligen supergott! Slank ner lite potatisgratäng för mig så där SPRACK de igen då, men får börja sakta men säkert istället då ;p Hade iaf en jätte trevlig fredag och vi var väl hemma vid halv 11 och då satt vi här hos oss ett tag! Vid tolv fick alla ett ryck och skulle till jerry men jag stannade hemma med tyson och somnade direkt! Älsklingen ramlade väl in vid fyra lite lagom snygg haha, så han mådde väl sisso igår så blev en heldag hemma med film och mys! Jag åkte en sväng till mami för anna var där så Tyson fick leka lite med beyron, nu är de inte alls så stor skillnad på dom längre så snart har tyson växt ikapp ;)

Synd att jag inte fick någon bra bild på lägenheten, var ju så snygg! :/ Jaja. Idag ska vi äta middag i gottis och innan det ska jag försöka hinna ta en promenad & kanske motionera bort den dumma potatisgratängen o alkohol? Hmmm.. =) hejhej.


Älsklingen och lilla Ella förra helgen <3


2011-10-21

Som sagt så kom emma hit igår, trevligt att träffa henne igen! <3 Efter middagen skulle vi till pappa o ge honom hans försenade present, så jag & Tyson tog en promenad dit och han var så superduktig att gå :) Tyson brukar ju alltid skälla på folk och hundar för att han blir så glad ;p men igår var han så duktig så ;) Han är ju så himla vaktig så antar att det är därför han skäller så mycket när jag bara går hemma på tomten, det är ju lixom "hans" revir. Men han blir bättre o bättre, jag får väl skylla mig själv väldigt mycket också eftersom jag inte går i samhället så mycket, åker ju mest till spåret bara. Juste robinson igår också, hoppas verkligen att Denice vinner, hon är ju bäst enligt mig och det skulle vara skoj om en tjej vann! Heja Denice!
Nu ska jag hoppa in i duschen o vänta på att klockan blir 13.

på promenad

BTW!

BTW Taaack så mycket för alla kommentarer om vilken hårfärg jag skulle ha! (NOT) Så nu har jag kommit på en helt annan idé, får se hur det blir! :) Ska dit imorgon iaf, ska bli såå skönt med lite förändring och för det första inga slitna toppar som bara går av hela tiden! Nettan brukar alltid göra bäst enligt mig så det blir nog bra! :)


Torsdag

Gaah..Har aldrig hittills lessnat på avatar, lätt den bästa filmen som gjorts, men nu har jag sett den två ggr på bio och kanske 10 ggr hemma, så e väldigt less just nu faktiskt.. Tobbe tjatade även igår om att se den med våra nya 3D brillor såklart, såå aa.. Haha för det första är den typ 3 timmar lång så efter middagen satte vi på filmen och sen var klockan åtta! Vad hände där? Hela kvällen borta, för sen var det bonden och efterlyst! Usch vad det händer hemska saker på efterlyst hela tiden, mår dåligt av att titta på det :/ Camilla från rimbo (vet ej vem det är) men hur kan man bara lämna någon om man kört på en människa? Helt sjukt, idioter det finns!! Mamma kommer hit snart så ska vi plugga ihop för hon har ingen ström från 8-1 idag tydligen, så de blir trevligt, hoppas på att få mycket gjort för det behövs! Sen kanske jag ska träffa Emma en sväng, hoppas på det!

Råkade även ha av mitt bankomatkort igår, smart man är?! Payback för att jag bara har det i fickan på jackan istället för att ta plånboken antar jag :/ suurt. Tur att det inte var körkoret! =O

hej emma & sofie 15 år



Onsdag

Igår köpte vi en ny tv heem, supersnygg led tv 55 tum och med 3D ;) Så igår satt vi bänkade som två nördar med 3D glasögon o kolla på film ;) haha ser ju så töntigt ut, men kul! Såå äntligen får jag en tv i sovrummet också som jag har velat så himla länge! Vår soffa är ju inte den skönaste så man får så himla ont ÖVERALLT faktiskt, av att sitta för länge i den, tobbe har ju bästa platsen tyvärr... Så ska bli skönt att kunna kolla i sängen också! Nu kollar jag på malou o väntar på svärmor som ska komma förbi en sväng, sen ska jag o tyson ut o gå spåret igen!! hejhej.


sämst bild menmen. :D

LCHF

Har hört från väldigt många att LCHF verkligen fungerar och är en väldigt bra diet om man hatar att dricka massa pulverdrycker som ej ger resultat. Så jag har bestämt mig på RIKTIGT nu för att ge detta en chans och verkligen gå all in på detta. Om jag någon gång skulle fuska så är det väl när man festar, man ska ju aldrig dricka när  man går på dieter men kanske gör ett undantag ibland.. Jaa det lär ju hjälpa lite ändå hoppas jag. Anledningen till att jag tar upp det i bloggen är för att det är spännande att följa och peppa sig själv för att kunna titta tillbaka på hur det har gått osv.. De som ej är intresserade behöver ju faktiskt inte läsa ;p Idag har jag bara ätit en tallrik fil med lite kanel på till frukost, och jätte god tacopanna som jag hade kvar till lunch! Till middag tänkte jag göra torsk. Trodde däremot att popcorn var ganska nyttigt att äta som snacks men eftersom man inte ska äta majs i denna diet så är det inte så bra. Får hitta på ngt annat att äta när jag är sugen! :p Nu ska jag slänga i en tvätt till, hejsvejs.


.

Åhh vilken tur att vi hann promenera innan det började regna! Usch idag är det verkligen höst med stora bokstäver ute. Sommaren bara swvisschha förbi som vanligt. Ibland önskar jag att jag föddes i spanien eller nått så man slapp detta, men samtidigt är det lite mysigt också. Trodde jag skulle få en lite mindre hypad hund här hemma när vi gick en timme men nu verkar han ha sovit av sig och är uppe i varv igen, haha gulleplutten. Kommer med leksaker hela tiden och försöker få min uppmärksamhet, morrar och pussas :) Får väl leka lite med honom nu så han blir glad!! ;)


Help!!

Allvarligt problem, need help! Nejdå. Men jag har beslutångest, ska jag stanna kvar i mitt blonda jag, eller ska jag våga färga rött? Är ju så enormt snyggt. Vet att verkligen typ ALLA har det nu, men många som har blondt också så man kan ju egentligen inte tänka så.


SÅÅ rött eller blondt??





Tisdag.

Nu börjar jag äntligen vakna till lite :) efter berocca och kaffee! :p Undra hur dagen skulle se ut utan kaffe? Hmm.. Ska snart klä på mig varma kläder och åka till spåret för att gå 5km, behövs verkligen både för mig och Tyson. Det tar faktiskt emot lite när det är så sjukt kallt ute, men på sommaren klagar man på att det är för varmt, så antar att det bara är o klä på sig och sluta gnälla. Dagens göra idag är: Städa, promenera, plugga, laga mat! Haha rolig dag, nej skulle inte tro det! Ikväll får jag förhoppningsvis veta hur jag ska jobba, skönt att komma igång med det också.

heyy spök tyson!

Start.

Nu börjas det igen! :)
Hur som helst så är det måndag idag och är rent ut sagt en skitdag, trist väder, huvudvärk, trött! Ja det kan väl inte bli sämre? Jag har iaf vart duktig och pluggat som en galning, kanske därför jag har ont i huvudet? Suttit vid datorn sen 9 imorse. Jaja snart kommer pärcie hit och dricker lite kaffe med mig iaf, kanske blir lite piggare då :p Slänga in en tvättmaskin ska jag göra också! Jag har ingenting roligt att berätta idag, men nu är det iaf en start på bloggen ;p hejhej.


Här har vi en till som är trött, ha ha ha.. <3


RSS 2.0