torsdag.

Jahapp då är torsdagskvällen här och redan fredag imöra! Sådärja!? Denna vecka har varit helt sämst, allt har bara blivit fel! IDAG fick jag iaf ÄNTLIGEN min j*vla naturkunskapsbok som jag skulle fått för en vecka sedan, tack roden, verkligen tack! Usch, så det blir en plugghelg tack vare att dem slarvar bort min bok på vägen till rimbo, very nice, nee.. Jaja vi skulle ändå bara ha en lugn VIT helg för en gångs skull =) Fixa massa hemma o bara rå om varandra, så ska väl kunna klämma in lite pluggande någonstans! Känns ändå surt eftersom jag hade all tid i världen iveckan. Idag har jag iaf storhandlat så nu e hela frysen o kylen full me mat + hushålls saker så det är ju skönt iaf! Ätit supergod tonfisksallad på rimbobiten, så nu måste jag göra tonfisksallad imorgon, hur gott som helst! Imorgon ska jag ner till min älskade mamma och hjälpa henne lite och även ge henne lite kläder som hon ska låna tills på lördag ;D Sen ska vi till norrtan, sola och köpa en crosstrainer till mig :D Jaa ni hörde rätt, nu jäklar ska de brännas kalorier! Perfekt att ha hemma o kombinera med långpromenader ;D Nej nu ringde älskling o e snart hemma så ska börja med maten!

Tycker om er, mycket!!!


onsdag!

Uppe med tuppen! Sköönt men usch vad jag hatar att vara hemma själv när det är så himla mörkt ute, här mitt i skogen! haha nejdå, men usch.. brukar vanligtvis gå upp 8 typ annars så jag slipper det bäcksvarta mörkret! Jag är annars inte mörkrädd, men är jag själv så är jag det. Ingen bra vana, det ser ju likadant ut som när det är ljust? right? :) Bara lite mera älgar osv som vi har på åkern bakom, haha uschh! Bra vakthund har man också, ligger o sover under filten på sin favvo kudde bredvid mig, mkt till hjälp :) Nu vill man att det ska bli ljust igen, less på detta! Men vintern är väl inte över på ett bra tag antar jag! Nu ska jag klä på mig och åka ner till kära mami så ska vi bege oss in till norrtälje för att lämna hennes bil och kika lite på jysk osv! :) Sen måste jag in på bilblioteket o leta efter en bok om det här jävla skiten, hittar bara samma sidor på internet hela tiden, vart ska jag hitta fakta? Less jag blir, tydligen skulle det vara inne redan på fredag också, orättvist när jag inte kunde logga in den tid som jag skulle, aja!!! Bara kämpa på! Hörs senare..!

Underbara älskade mamma <3



Måndag!

Jag.fattar.ingenting............
GAH! blir galen på helvetes j*vla naturkunskapen.. Jag fattar ingenting, solen hit o dit, solen är en stjärna som gör så att vi kan leva här på jorden osv.. ja visst det är väl bra? Tack solen att vi får leva??? :) bläää..


Skönt att va igång igen efter allt iaf, men pjuh, kommer jag verkligen klara det här? :s Tveksamt.. hoppas!
Älskling o jag var iaf i norrtälje igår och beställde vår soffa, äntligen har vi bestämt oss! Synd bara att det kommer ta hela 8 veckor innan vi får hem den, trist :( Vi beställde även ett nytt soffbord eftersom det vi har kommer att bli för stort. Skönt att fixa lite nytt hem iaf :) köpte även en massa annat, så jag har pysslat med det hela förmiddan i väntan på att komma in på fronter :) Jaja, jag hade iaf en underbart rolig helg, helt perfekt :) Ny vecka, nya tag nu!
Nej nu ska jag inte sitta här, måste plugga? JAPP. hej.


Vänskapen kan ibland få sig en törn, men rättas till och vi knyter nya starkare band! <3
Love you sis <3

fridayy!

Godmorning :) Nu ska jag ta tag i bloggandet igen, usch man har inte haft lust med någonting när det är så här kallt o mörkt hela tiden, iaf JAG blir sjukt deprimerad, skulle behöva bo utomlands halva året, det skulle va nått :) Försöker istället skaffa mig saker att hela tiden se framemot, så blir dagarna lite lättare :) Idag bjuder dagen på skola! Ska börja med nya ämnet idag, skönt att äntligen få komma igång igen så att man kan bli klar någongång :) hoppas det inte är alltför svårt bara! Sen ska jag faktiskt smita in på solariet när jag ändå är i norrtan, sen blir det hem till papi en sväng o hälsa på! Sedan heem igen och sen får vi se vad kvällen bjuder på! Har egentligen inte tid att sitta här för måste springa igenom duschen o sen åka, men en liten snabb update iaf :) hejhej.

bild från julafton! <3


RSS 2.0