onsdag.

Sådär! Hoppas på de bästa nu, sista uppgiften inlämnad på hela 7 A4 sidor, nu ska jag f*n få bra betyg! Idag har jag vart till norrtan en sväng, hann även slinka in på badhuset o sola lite också ;) Najs! Sen har jag gått vanliga långpromenaden med tyson & nu sitter jag här o bara pustar ut av att jag är klar med detta ämnet ;D Ett steg närmare slutet, sköönt. Det första Tyson gjorde på spåret var ju självklart att hoppa i största lerpölen, så badat honom har jag gjort också! :)

Saknar dig min andra halva, min syster!
Caroline Andersson, du är o förblir min bästa vän.


take me back


(;

Juste var på Thuns igår med mami, älskade att åka dit förut men alltså nu är det typ sämst? Visst finns det lite fina kläder med det mesta är "tantigt" tycker jag. Skor finns det väl många fina för en liten billigare peng också men annars så är det inte så mycket skillnad tycker jag. Försökte hitta lite julklappar men hitta inte så mycket som sagt, vet iaf vad jag ska köpa till min älskling nu :) Hoppas han blir glad. Har fortfarande ingen julkänsla överhuvudtaget, känns verkligen inte som att julen snart är här. Jaaja jag har inget vettigt att skriva idag känns det som ;p bara pluggat hela låånga dagen, promenerat, pratat med svärmor i timmar som vanligt och diskat ;p kul liv! Joo percy, linnea o mathias var iofs här ett tag :) Nu ska jag fortsätta med plugget, det går ju ändå inget bra på tvn. Saknar min bästa vän varje dag.

Svärmor & jag på kryssning i somras!



.

Haha kul det är att kika på gamla bilder alltså!! ;) Kan inte fatta att jag vart nästan svarthårig, verkligen inte jag.. Kanske därför jag bytte efter cirka 2 veckor? Konstigt att mitt hår aldrig växer, stackars! Men nu behandlar jag det betydligt bättre iaf.





Finare med blont väl?? =)




Nu ska jag dusha & sen kommer väl percyy om cirka en halvtimme, hon ska klippa tåbaz o sen får vi se om vi gör nått me mitt hår... hehe ;) Byye......


.

Nyduschad/badad - check! Gud så skönt. Det jag kommer sakna mest när vi flyttar är väl badkaret hihi, speciellt nu när vintern kommer, hur skönt är det inte att krypa ner i ett varmt skumbad då? Jo superskönt. Jaja jag får väl basta istället =D På söndag är det bara 1 vecka kvar tills vi flyttar, ååhh vad jag längtar. Jag & min älskling har äntligen köpt hus. Lycka med stora bokstäver!!! Får dock börja ändra lite i mina vanor, är ju ganska långt att tex åka ner & handla om man bara glömt en liten sak, inte som nu direkt & bara springa över vägen.. SÅÅ himla skönt att slippa alla j*vla fyllskallar i parken som livar om nätterna, alla raketer som verkar ha blivit en helg tradition här utanför! Kan rabbla upp ganska många nackdelar när jag väl börjar! ;) Jaja nog om det. Livet rullar på så himla fort, var nyss helg o nu är det fredag igen?! =O Vart är snön någonstans btw? Vill ju se hur Tyson reagerar på sin första vinter ;) Vill kunna åka pulka när jag är barnvakt åt småsyskonen! hih ;) När man var liten så älskade man ju snön, alla barn måste ju längtaa ihjäl sig. Ingen jul utan snö ju? :/ Hoppas den kommer snart.

En uppgift kvar på SAM kunskapen och jag hoppas verkligen att jag får mvg på denna också, då blir det mitt slutbetyg ;) Stolt över mig själv faktiskt, jag är ju inte känd för att vara plugghäst precis.. Bara extra jobb som fattas nu! Att det ska vara så sjukt svårt att få??? Blir galen!!!

Nej nu ska jag krypa ner i min älsklings famn och kika på bödacamping o sen sova faktiskt, supertrött.



<3 mina killar <3

I´m back!

I think.. ;)

här är min nya hårfärg btw, men vill redan göra nått åt saken :P Tycker jag ser så risig ut när jag får min mörka utväxt, menmen vad ska man göra!!!


....

motgångar, motgångar när ska allt vända? :/ less..

RSS 2.0